Stage

Faith op stage bij Excelsior

Faith van den Bosch is op dit moment bezig met haar eerste seizoen bij Level Up. Door haar harde werken wist zij zichzelf een mooie taak op te leggen, aanvoerder van de MO14. Faith heeft enorme stappen gemaakt op voetbalgebied. Onze centrale verdedigster staat als een huis achterin. Toen de scout van Excelsior bij haar was wezen kijken was hij erg onder de indruk van Faith. Dat resulteerde in een mooie welverdienste stage bij Excelsior. 

Merle op stage bij Excelsior

Merle Verrips is bezig met haar eerste seizoen bij Level Up. Ook Merle wist haar basisplek bij de MO14 al snel te bemachtigen als MO13 speelster. Merle is fysiek erg sterk en super snel. Dat maakt haar een gevaar voor elke verdediger. Ze maakt enorme stappen! Deze stappen bleven niet onopgemerkt, het resulteerde tot een mooie stappen bij Excelsior. 

Imke op stage bij Excelsior

Imke Spronk is bezig met haar eerste seizoen bij Level Up. Ze heeft eigenlijk nog de leeftijd van een MO13 speelster maar al vanaf het eerste moment wist ze een basisplekje bij de MO14 te veroveren. Met haar snelheid, werklust en het scorend vermogen is ze een echt gevaar voorin. Dat viel ook de scout van Excelsior op toen hij kwam kijken. Imke mag nu stage gaan lopen bij Excelsior. 

Annemijn op stage bij Excelsior

Annemijn van Dam is bezig met haar eerste seizoen bij Level Up. Bij Level Up volgt de goede keeperstraining waardoor ze flinke stappen maakt. Annemijn komt nog maar uit 2011, en is dus een van de jongste meiden van Level Up maar ze maakt veel progressie! Deze progressie en grote stappen hebben er toe geleid dat ze nu stage mag gaan lopen bij Excelsior. 

Jurre op stage bij Feyenoord en FC Den Bosch

Jurre van Doesburg is bezig met zijn tweede seizoen bij Level Up. Sinds zijn begin bij Level Up heeft hij enorme stappen gemaakt en barst hij van het zelfvertrouwen. Jurre staat er om bekend om elke training en wedstrijd tot het uitstrekte te gaan. Door zijn werklust maakt hij dan ook grote stappen. Deze werklust en stappen is dan ook zeker opgevallen bij diverse BVO clubs. Jurre mag stage gaan lopen bij Feyenoord en FC Den Bosch.

Pim op stage bij FC Dordrecht en FC Den Bosch

Pim Zwiers kwam bij Level Up en begon met een aantal privé trainingen. Al snel bleek dat hij erg gemotiveerd en gedreven is. Op het moment dat er een selectie team van O11 leeftijd kwam, was Pim dan ook de eerste die zich had aangemeld. Inmiddels heeft hij al 2 seizoenen voor Level Up gespeeld. Hij heeft er elke dag hard voor gewerkt wat nu heeft geleid tot een stage bij Fc Dordrecht en FC Den Bosch. Deze stages heeft hij dan ook echt verdiend!

Kay op stage bij FC Utrecht

Kay Flipsen begon bij Level Up in het O12 team. Hij had zijn draai al snel gevonden. Kay werd een echte sterkhouder in het team. De gedrevenheid en motivatie van Kay leidde er toe dat hij meer wilde. Met veel wedstrijden op een hoog niveau en goede keeperstraining maakte Kay grote sprongen. Hierdoor heeft hij een stage af weten te dwingen bij Fc Utrecht. 

 

Daan op stage bij NEC en FC Den Bosch

Daan Ouwehand kwam bij ons het eerste seizoen van onze O11 selectie. Al snel werd duidelijk dat Daan meer wilde en dat hij elke dag hard aan het werk was om beter te worden. Naast de wedstrijden op hoog niveau en de trainingen bij de O11, nam Daan ook nog privé trainingen. Hier vormde hij zichzelf als een onmisbare speler in het team. Elke training en wedstrijd gaat Daan tot het gaatje. Ook hij wist hier mee een stage af te dwingen bij NEC Nijmegen en bij FC Den Bosch

Suzan op stage bij excelsior

Suzan Yilmaz was de allereerste die een privé training nam bij Level Up. Elke week kwam ze langs om een privé training te nemen. Het waren intensieve trainingen maar keer op keer bleef Suzan het uiterste uit haar zelf halen. Met meer dan 15 privétraining maakte Suzan dan ook super grote stappen! Hier mee wist zij een stage af te dwingen bij Excelsior Rotterdam.

Britt op stage bij Excelsior

Britt begon bij Level Up met groepstrainingen. Dat ging haar heel makkelijk af tot het moment dat Britt meer wilde. Ze begon aan de privé trainingen. Met meer dan 10 privé trainingen maakte Britt al snel grote stappen. Ze kwam elke week een keer langs langs en soms wel 2 keer in de week. Dat resulteerde een stage bij Excelsior Rotterdam

Ben jij de volgende?

Heb jij altijd al een stage willen volgen bij een BVO en er uiteindelijk ook spelen? Dan is dit je kans om je te ontwikkelen naar dat niveau en misschien in de toekomst wel een stage te lopen. Meld je nu aan via de aanmeld pagina!

Scroll naar boven