Over Ons

Over ons

Welkom op de website van Level Up. Mijn naam is Dadier Casal en ik heb in 2021 mijn eigen voetbalschool Level Up By DC opgericht. Ik ben zelf al jaren actief in de voetbalwereld. Ik begon bij G.V.V. Geldermalsen toen ik vier jaar oud was en heb mezelf verder mogen ontwikkelen door steeds een niveau omhoog te gaan bij diverse clubs. Toen ik 16 jaar was maakte ik de stap naar het O19 team van NEC Nijmegen, waar ik ontzettend veel heb mogen leren. 

Vervolgens heb ik mijn eigen voetbal op een lager pitje gezet, ik ontdekte namelijk dat ik mijn kennis en skills graag overbracht op anderen. Waardoor ik terug kwam bij G.V.V. Geldermalsen om daar techniek trainingen te geven aan de jeugd. Dit beviel mij zo goed, dat ik besloot om de vaste trainer te worden van verschillende teams. Ik word er blij van als ik zie dat ik de jeugd een niveau omhoog kan helpen.

In mijn jongere jaren werd ik veel gescout door clubs als Feyenoord, Utrecht, Vitesse en FC Den Bosch. Helaas kwam ik de selectie vaak niet door, omdat ik niet sterk genoeg was in aspecten zoals techniek en het zwakke been. Hier is vroeger tijdens mijn trainingen weinig tot geen aandacht aan besteed. Daarom wil ik hier verandering in brengen voor de jeugd van nu. Ik wil hen een handje helpen door ze op maat training te geven en om samen met hen hun eigen zwaktes te verbeteren.

Dit heeft mij ertoe gezet om mijn eigen voetbalschool te starten, waarin ik jonge talenten de aandacht geef die zij verdienen door op een doelgerichte, fanatieke, maar vooral leuke manier te trainen. Het begon met groepstrainingen en privé-trainingen maar met trots kan ik nu zeggen dat ik een O8, O12, MO13 en MO14 heb opgezet. Met deze teams spelen we zo nu en dan tegen andere BVO-clubs. In de komende jaren hoop ik nog meer stappen te kunnen maken én nog veel meer jonge talenten te ontdekken. 

Wil jij nou graag bij Level Up komen trainen? Neem dan contact met mij op via de aanmeld-pagina!

Waar zijn wij te vinden?

Scroll naar boven